Läti, Eesti ja Leedu ametlik pood

Tasuta saatmine kõikidele tellimustele.

Saa oma esimeselt tellimuselt 10% allahindlust koodiga FIRST10

FIRST10

Keraamiline kate vs tavaline mittenakkuv kate?

Ceramic coating vs conventional non-stick ?

Mitte just nii haruldane köögitarvete lugu.


Köögitarvete hulgast valid selle, mis sind sel hetkel kõige rohkem kõnetab. Kas teed süüa kallile partnerile, sõbrale, perele või lihtsalt järgmise ampsu jaoks? Sinu köögitarbed määravad sinu tootlikkuse.


Keraamilised kööginõud on kaunilt valmistatud. Isegi tavalised mittenakkuva pinnaga köögitarbed pakuvad ainulaadset kokanduslugu, kuid igivana miljoni dollari küsimus on, kumb on parem?

Niisiis, analüüsime seda lähemalt.

Keraamilised kööginõud

Täiesti looduslikest materjalidest valmistatud ja 100% ohutud keraamilised köögitarbed on ülimalt veenev valik. Tramontina Fusao kolmekihiline keraamiline köögitarbed on keskkonnasõbralikud, tervislikud ja tipptasemel köögitarbed.

See äärmiselt vastupidav materjal talub kõrgeid temperatuure ja igapäevast kulumist. Kolmekihilised keraamilised köögitarbed on kulumiskindlad, isegi kõrgetel temperatuuridel püsib kate stabiilsena ilma kuumade kohtade tekkimiseta. See ei muuda värvi ega eralda mürgiseid gaase, vaid hoopis parandab toidu maitset. Tramontina keraamilised köögitarbed ei sisalda kemikaale nagu PFOA, PFAS, PTFE ja võimaldavad energiasäästu.


Mida on keraamilistes kööginõudes kõge parem valmistada?

Hautiste või leibade valmistamiseks sobivad ideaalselt keraamilised köögitarbed. Keraamilised köögitarbed hoiavad madalat ja ühtlast temperatuuri ning jaotavad soojust ühtlaselt, mistõttu sobivad need ideaalselt aeglaselt küpsetatud hautiste jaoks. Küpsetamisel annavad Tramontina Fusao keraamilised köögitarbed ühtlase tekstuuri ja kuldpruuni kooriku. Keraamilised kööginõud on ideaalne alus kõrgel temperatuuril praadimiseks. Need taluvad kõrgeid temperatuure, mis võimaldab liha ja köögiviljade parimat pruunistumist.


Tavalised mittenakkuvad kööginõud

Tavapärased mittenakkuvad kööginõud on valmistatud roostevabast terasest või muudest materjalidest ning anorgaanilistest materjalidest. PTFE-ga kaetud tavalised mittenakkuvad nõud võimaldavad vaevata toiduvalmistamist ja puhastamist. Varem sisaldasid mittenakkuvad pannid PFOA-d, mis oli tervisele ohtlik, kuid uuemad mittenakkuvad nõud on sellest vabad. Kvaliteetne mittenakkuv kate talub igapäevast kulumist. See võib olla kriimustuskindel või mitte, eriti kui panni kasutatakse valesti või puhastatakse agressiivselt.

...kuid on jätkuvalt ülilihtne puhastada. Vastupidavuse osas jäävad traditsioonilised mittenakkuvad pannid keraamiliste vastetega võrreldes sageli alla ootustele. Kate võib kõrge kuumuse või abrasiivse puhastamise tõttu halveneda, mõjutades panni jõudlust ja ohutust. Neile, kes hindavad mugavust ja on valmis köögitarbeid ettevaatlikult käsitsema, võivad tavalised mittenakkuvad pannid siiski olla praktiline valik.

Seega on Tramontina AEION kolmekihiline roostevaba teras 20% paksemaks disainitud ja NSF-sertifikaadiga. See tähendab, et kahjulikud ained ei sega teie toitu.


Mis küpseb kõige paremini tavalistes mittenakkuvates kööginõudes?

Panne kasutati tavapäraste mittenakkuvate kööginõude põhitarvikuna. Need võivad olla eriti kasulikud õrnade toitude valmistamiseks, mis muidu võiksid kinni jääda või puruneda. Kui teile meeldivad munad päikeselise küljega ülespoole või lihtsalt omlett, pakuvad tavalised mittenakkuvad nõud ideaalset pinda keeramiseks ja hõlpsaks lahtivõtmiseks. Alates hommikusöögist kuni kiire praadimiseni kastmete ja lihakastmete valmistamiseks sobivad kõige paremini ebatavalised mittenakkuvad nõud. Madala õlisisaldusega toite ja õrnu toite, nagu krepid ja kalafileed, saab tavalistes mittenakkuvates nõudes vaevata valmistada.


Keraamilistel ja tavalistel mittenakkuvatel kööginõudel on omad väljakutsed. Loodame, et nüüd teate, kumb roa valmistamiseks parem on, seega võtke  potid ja pannid välja ning valmistage oma mitte nii tavalised ja haruldased road!